Beste Zangers gemist? Jaap Reesema treedt op met 'Ik was toch je meisje'

Beste Zangers gemist? Jaap Reesema treedt op met 'Ik was toch je meisje'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Een aantal jaar geleden schreef Jaap Reesema samen met Roxeanne Hazes het nummer 'Ik was toch je meisje' voor haar. Als laatste van deze avond sluit Jaap af met het ontroerende nummer.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Jaap Reesema</em> treedt op met 'Ik was toch je meisje' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Een aantal jaar geleden schreef Jaap Reesema samen met Roxeanne Hazes het nummer 'Ik was toch je meisje' voor haar. Als laatste van deze avond sluit Jaap af met het ontroerende nummer. Tekst gaat verder onder de video. Veelzijdig singer-songwriterDat Roxeanne een goede zangeres is merkte Jaap meteen op, toen ze begon te zingen. De veelzijdig singer-songwriter besluit wel om het nummer net een beetje aan te passen, zodat het lied beter op hem aansluit. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Jaap Reesema treedt op met 'Ik was toch je meisje'

Veelzijdig singer-songwriter
Dat Roxeanne een goede zangeres is merkte Jaap meteen op, toen ze begon te zingen. De veelzijdig singer-songwriter besluit wel om het nummer net een beetje aan te passen, zodat het lied beter op hem aansluit.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV