Beste Zangers gemist? Sarita Lorena maakt indruk met 'Vreemde voor mij'

Beste Zangers gemist? Sarita Lorena maakt indruk met 'Vreemde voor mij'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Het nummer 'Vreemde voor mij' is het lied wat Sarita Lorena voor Roxeanne Hazes gaat zingen. Het nummer gaat over het loslaten van een persoon in je leven, die eigenlijk helemaal niet goed voor je is.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Sarita Lorena</em> maakt indruk met 'Vreemde voor mij' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Het nummer 'Vreemde voor mij' is het lied wat Sarita Lorena voor Roxeanne Hazes gaat zingen. Het nummer gaat over het loslaten van een persoon in je leven, die eigenlijk helemaal niet goed voor je is. Abusive relatiesHet nummer blijkt ook nog een speciale betekenis te hebben voor Sarita. Doordat het FunX talent een aantal toxic en abusive relaties achter zich heeft liggen, kan zij zich goed vinden in het lied. Op dat vlak komen Roxeanne en Sarita erg overeen.  Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Sarita Lorena maakt indruk met 'Vreemde voor mij'

Abusive relaties
Het nummer blijkt ook nog een speciale betekenis te hebben voor Sarita. Doordat het FunX talent een aantal toxic en abusive relaties achter zich heeft liggen, kan zij zich goed vinden in het lied. Op dat vlak komen Roxeanne en Sarita erg overeen. 

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV