Kijk backstage mee bij de NPO-serie Dertigers

Kijk backstage mee bij de NPO-serie Dertigers

Begin deze maand startte een nieuw seizoen van de serie Dertigers. Deze serie volgt een groep vrienden, en ook in de nieuwe reeks maken zij weer van alles mee op het gebied van liefde en vriendschap. Bekijk de backstage-beelden van het tweede seizoen van Dertigers hieronder.

Het nieuwe seizoen van Dertigers is vanaf maandag 8 augustus dagelijks op wisselende tijdstippen in de late avond te zien op NPO 3, en te streamen via NPO Plus en NPO Start.

Kijk backstage mee bij de NPO-serie <em>Dertigers</em> Begin deze maand startte een nieuw seizoen van de serie Dertigers. Deze serie volgt een groep vrienden, en ook in de nieuwe reeks maken zij weer van alles mee op het gebied van liefde en vriendschap. Bekijk de backstage-beelden van het tweede seizoen van Dertigers hieronder. Het nieuwe seizoen van Dertigers is vanaf maandag 8 augustus dagelijks op wisselende tijdstippen in de late avond te zien op NPO 3, en te streamen via NPO Plus en NPO Start. Bekijk ook Dertigers seizoen 3 vanaf 8 augustus op NPO 3: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Dertigers seizoen 3 start maandag op NPO 3: bekijk een recap van seizoen 2 Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV