Live stream Nationale Indië-herdenking 2022 (maandag 15 augustus)

Live stream Nationale Indië-herdenking 2022 (maandag 15 augustus)

Kijk hier op maandag 15 augustus om 19.00 uur LIVE naar de Nationale Indië-herdenking via de livestream hierboven.

In Nederland worden tijdens debij het Indisch Monument in Den Haag alle slachtoffers herdacht van de Japanse bezetting van toenmalig Nederlands-Indië; dit jaar voor het eerst in de vooravond en voor het eerst sinds de coronaperiode weer met veel publiek.

De NOS Nationale Indië-herdenking 2022 is op maandag 15 augustus om 19.00 uur uur live te zien op NPO 1. Je kunt de volledige Nationale Indië-herdenking terugkijken bij Gids.tv.

Live stream <em>Nationale Indië-herdenking</em> 2022 (maandag 15 augustus) Kijk hier op maandag 15 augustus om 19.00 uur LIVE naar de Nationale Indië-herdenking via de livestream hierboven. In Nederland worden tijdens debij het Indisch Monument in Den Haag alle slachtoffers herdacht van de Japanse bezetting van toenmalig Nederlands-Indië; dit jaar voor het eerst in de vooravond en voor het eerst sinds de coronaperiode weer met veel publiek. De NOS Nationale Indië-herdenking 2022 is op maandag 15 augustus om 19.00 uur uur live te zien op NPO 1. Je kunt de volledige Nationale Indië-herdenking terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Amara van der Elst tijdens Dodenherdenking: "Bewust van verleden, wijzer in het heden" Bekijk deze video » Video: de toespraak van burgemeester Halsema tijdens de Nationale Dodenherdenking 2022 Bekijk deze video »
Live :
Live stream Nationale Indië-herdenking 2022 (maandag 15 augustus)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV