Hiske Versprille heeft zes jaar gewacht op De slimste mens: all stars

Hiske Versprille heeft zes jaar gewacht op De slimste mens: all stars

Sommige ex-kandidaten van De slimste mens waren door het dolle heen toen ze hoorden dat er een speciale editie zou komen met oud-deelnemers. Hiske Versprille was een van hen, zo vertelt presentator Philip Freriks. Toen ze werd gepolst voor deelname liet de culinair journaliste weten dat ze hier zes jaar op had gewacht…

Bekijk het fragment van De slimste mens: all stars hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2, De slimste mens: all stars is te streamen via NPOStart. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Hiske Versprille heeft zes jaar gewacht op <em>De slimste mens: all stars</em> Sommige ex-kandidaten van De slimste mens waren door het dolle heen toen ze hoorden dat er een speciale editie zou komen met oud-deelnemers. Hiske Versprille was een van hen, zo vertelt presentator Philip Freriks. Toen ze werd gepolst voor deelname liet de culinair journaliste weten dat ze hier zes jaar op had gewacht… Bekijk het fragment van De slimste mens: all stars hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2, De slimste mens: all stars is te streamen via NPOStart. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. De slimste mens: all stars: Stefano Keizers heeft beroemde plaksnor meegenomen Bekijk deze video » De slimste mens: all stars: Peter Hein van Mulligen moet boel in het gareel houden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's