Ronnie: de familie Flex vanaf 17 augustus bij Videoland: bekijk de trailer

Ronnie: de familie Flex vanaf 17 augustus bij Videoland: bekijk de trailer

Bekijk hier welke films en series nieuw op Videoland in augustus 2022 te zien zijn.

Binnenkort kun je kijken naar het tweede seizoen van de realityserie van Ronnie Flex op Videoland. In Ronnie: de familie Flex is er een en ander veranderd ten opzichte van de eerste reeks Ronnie: voor altijd samen, want Ronnie en zijn vriendin Demi de Boer hebben inmiddels hun gezin uitgebreid met dochter Remi. Ronnie heeft het enorm druk met zijn muziek en optredens, maar daarbij wil Demi ook haar eigen carrière opbouwen. Het wordt een grote uitdaging voor het stel om het gezinsleven te combineren met hun werk, houdt Ronnie dit nog lang vol?

Ronnie: de familie Flex is vanaf 17 augustus elke woensdag te zien bij Videoland. Bekijk in de video hieronder de trailer van Ronnie: de familie Flex.

<em>Ronnie: de familie Flex</em> vanaf 17 augustus bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk hier welke films en series nieuw op Videoland in augustus 2022 te zien zijn. Binnenkort kun je kijken naar het tweede seizoen van de realityserie van Ronnie Flex op Videoland. In Ronnie: de familie Flex is er een en ander veranderd ten opzichte van de eerste reeks Ronnie: voor altijd samen, want Ronnie en zijn vriendin Demi de Boer hebben inmiddels hun gezin uitgebreid met dochter Remi. Ronnie heeft het enorm druk met zijn muziek en optredens, maar daarbij wil Demi ook haar eigen carrière opbouwen. Het wordt een grote uitdaging voor het stel om het gezinsleven te combineren met hun werk, houdt Ronnie dit nog lang vol? Ronnie: de familie Flex is vanaf 17 augustus elke woensdag te zien bij Videoland. Bekijk in de video hieronder de trailer van Ronnie: de familie Flex. Ronald de Boer dolblij met kleindochter Rémi van Demi de Boer en Ronnie Flex Bekijk deze video » Zien: Ronnie Flex showt jongste dochtertje tijdens optreden Concert At Sea Bekijk deze video »
Trailer :
Ronnie: de familie Flex vanaf 17 augustus bij Videoland: bekijk de trailerActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV