Zien: monumentale boom in Den Haag overleeft de hitte niet

Zien: monumentale boom in Den Haag overleeft de hitte niet

Bekijk hier de verwachting voor de hittegolf dit weekend in Nederland.

De hitte zorgt niet alleen voor ellende bij ons, ook de bomen krijgen het zwaar te verduren. Zo heeft een monumentale boom aan de Olststraat in Den Haag de hitte niet overleefd. Door de droogte is een grote tak afgebroken, de boom wordt binnenkort weggehaald. De boom staat in een rij van drie monumentale bomen van de okkernotenfamilie en zou meer dan honderd jaar oud zijn.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>monumentale boom</em> in Den Haag overleeft de hitte niet Bekijk hier de verwachting voor de hittegolf dit weekend in Nederland. De hitte zorgt niet alleen voor ellende bij ons, ook de bomen krijgen het zwaar te verduren. Zo heeft een monumentale boom aan de Olststraat in Den Haag de hitte niet overleefd. Door de droogte is een grote tak afgebroken, de boom wordt binnenkort weggehaald. De boom staat in een rij van drie monumentale bomen van de okkernotenfamilie en zou meer dan honderd jaar oud zijn. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. 112 Vandaag: Hittegolf zorgt voor problemen bij eendjes (video) Bekijk deze video » Amara Onwuka in weerbericht vrijdag: "Er komt nog geen einde aan de hitte" Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV