De vuilste jobs van Nederland vanaf 1 september bij RTL 5: 'Dit noemen ze shitzooi'

De vuilste jobs van Nederland vanaf 1 september bij RTL 5: 'Dit noemen ze shitzooi'

Vrijdag 12 augustus 2022 om 15:39

Binnenkort kun je een kijkje achter hele smerige schermen krijgen in het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland. In deze serie worden onder meer huizenontruimers, rioolreinigers, ongediertebestrijders en forensische schoonmakers gevolgd die de meest vieze schoonmaakklusjes krijgen. Zo moet er een lijkgeur worden verwijderd en ongedierte worden aangepakt. Ook mobiele toiletreinigers krijgen het zwaar, zo is hieronder te zien in de eerste beelden. "Dit noemen ze nou shitzooi."

De vuilste jobs van Nederland is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>De vuilste jobs van Nederland</em> vanaf 1 september bij RTL 5: 'Dit noemen ze shitzooi' Binnenkort kun je een kijkje achter hele smerige schermen krijgen in het nieuwe programma De vuilste jobs van Nederland. In deze serie worden onder meer huizenontruimers, rioolreinigers, ongediertebestrijders en forensische schoonmakers gevolgd die de meest vieze schoonmaakklusjes krijgen. Zo moet er een lijkgeur worden verwijderd en ongedierte worden aangepakt. Ook mobiele toiletreinigers krijgen het zwaar, zo is hieronder te zien in de eerste beelden. "Dit noemen ze nou shitzooi." De vuilste jobs van Nederland is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De vuilste jobs van Nederland vanaf 1 september bij RTL 5: 'Dit noemen ze shitzooi'


Actuele video's

Meer actuele video's