Nadège geeft update over haar gezondheid: ‘Moet snel worden geopereerd’

Nadège geeft update over haar gezondheid: ‘Moet snel worden geopereerd’

Nadège Coffinet, bekend van de realityserie Chateau Meiland, vertelt hoe het nu met haar gezondheid gaat. Eerder werd al bekend dat ze is getroffen door kanker, maar de arts heeft verteld dat de kanker is afgenomen. Wel moet de huishoudster snel uit voorzorg onder het mes. Ze wordt geopereerd aan haar bijnier, al staat dat los van de kanker. Nadège vertelt dat ze nog contact heeft met de Meilandjes en dat ze hoopt dat ze een fijne vakantie hebben.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nadège</em> geeft update over haar gezondheid: ‘Moet snel worden geopereerd’ Nadège Coffinet, bekend van de realityserie Chateau Meiland, vertelt hoe het nu met haar gezondheid gaat. Eerder werd al bekend dat ze is getroffen door kanker, maar de arts heeft verteld dat de kanker is afgenomen. Wel moet de huishoudster snel uit voorzorg onder het mes. Ze wordt geopereerd aan haar bijnier, al staat dat los van de kanker. Nadège vertelt dat ze nog contact heeft met de Meilandjes en dat ze hoopt dat ze een fijne vakantie hebben. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Meilandjes herenigd met Nadège op Chateau Marillaux Bekijk deze video » Video: Nadège kreeg geen uitnodiging voor huwelijk Maxime Meiland Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV