Grote heidebrand in Schijf onder controle: bekijk de beelden

Grote heidebrand in Schijf onder controle: bekijk de beelden

De hitte en droogte zorgen voor gevaarlijke situaties in Nederland. Zo is er in Schijf (Noord-Brabant) een grote heidebrand ontstaan. Veel brandweervoertuigen zijn uitgerukt en vanwege de rookontwikkeling is er een NL Alert verstuurd voor omwonenden. Inmiddels is de brand onder controle, al wordt er nog nageblust.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Grote <em>heidebrand</em> in Schijf onder controle: bekijk de beelden De hitte en droogte zorgen voor gevaarlijke situaties in Nederland. Zo is er in Schijf (Noord-Brabant) een grote heidebrand ontstaan. Veel brandweervoertuigen zijn uitgerukt en vanwege de rookontwikkeling is er een NL Alert verstuurd voor omwonenden. Inmiddels is de brand onder controle, al wordt er nog nageblust. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Natuurfenomeen: bekijk de beelden van een vuurtornado in Californië Bekijk deze video » Video: Opnieuw gigantische bosbranden in het zuidwesten van Frankrijk Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV