Concert Hyper van Davina Michelle deel 2 vrijdag bij SBS6: bekijk voorproefje

Concert Hyper van Davina Michelle deel 2 vrijdag bij SBS6: bekijk voorproefje

Mocht je het concert Hyper van Davina Michelle in Ahoy hebben gemist, dan zit je vanavond goed bij SBS6. Hier kun je namelijk kijken naar het tweede deel van de concertregistratie van deze show. Davina stond in mei van dit jaar met haar eigen grote show in de Rotterdamse concerthal en zong onder meer haar hits Duurt te lang, Sweet water en Beat me.

Bekijk alvast een voorproefje op de show Hyper van Davina Michelle hieronder.

Het tweede deel van de concertregistratie van Davina Michelle met 'Hyper' is op vrijdag 12 augustus om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt het eerste deel van Hyper van Davina Michelle terugkijken op Gids.tv, het tweede deel is binnenkort terug te kijken.

Concert <em>Hyper</em> van Davina Michelle deel 2 vrijdag bij SBS6: bekijk voorproefje Mocht je het concert Hyper van Davina Michelle in Ahoy hebben gemist, dan zit je vanavond goed bij SBS6. Hier kun je namelijk kijken naar het tweede deel van de concertregistratie van deze show. Davina stond in mei van dit jaar met haar eigen grote show in de Rotterdamse concerthal en zong onder meer haar hits Duurt te lang, Sweet water en Beat me. Bekijk alvast een voorproefje op de show Hyper van Davina Michelle hieronder. Het tweede deel van de concertregistratie van Davina Michelle met 'Hyper' is op vrijdag 12 augustus om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt het eerste deel van Hyper van Davina Michelle terugkijken op Gids.tv, het tweede deel is binnenkort terug te kijken. Davina Michelle's concert Hyper deel 1 vrijdag op SBS6: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Video: Davina Michelle over concert Hyper, vanavond op tv Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV