Schrijver Salman Rushdie neergestoken op podium in New York: bekijk de beelden

Schrijver Salman Rushdie neergestoken op podium in New York: bekijk de beelden

Salman Rushdie is naar verluidt aangevallen met een mes. Op social media worden beelden gedeeld van Chautauqua Institution waar de schrijver op het podium een speech zou geven in de staat New York. Journaliste Mary Newsom meldt dat Rushdie op het podium wordt behandeld.

Salman Rushdie al jaren bedreigd
De dader zou zijn opgepakt, over zijn motief is nog niks bekend. Ook is het nog niet duidelijk hoe zwaar Rushdie gewond is geraakt, hij zou zelf met hulp van het podium zijn gelopen. De Brits-Indiase schrijver is onder meer bekend van zijn roman De Duivelsverzen, al vele jaren heeft hij te maken met doodsbedreigingen.

Bekijk de social media-beelden van de aanval op Salman Rushdie hieronder.

Schrijver <em>Salman Rushdie</em> neergestoken op podium in New York: bekijk de beelden Salman Rushdie is naar verluidt aangevallen met een mes. Op social media worden beelden gedeeld van Chautauqua Institution waar de schrijver op het podium een speech zou geven in de staat New York. Journaliste Mary Newsom meldt dat Rushdie op het podium wordt behandeld. Salman Rushdie al jaren bedreigdDe dader zou zijn opgepakt, over zijn motief is nog niks bekend. Ook is het nog niet duidelijk hoe zwaar Rushdie gewond is geraakt, hij zou zelf met hulp van het podium zijn gelopen. De Brits-Indiase schrijver is onder meer bekend van zijn roman De Duivelsverzen, al vele jaren heeft hij te maken met doodsbedreigingen. Bekijk de social media-beelden van de aanval op Salman Rushdie hieronder. Zien: Ewout Genemans krijgt hartkloppingen van heftige situatie in Bureau Hofstad Bekijk deze video » Quincy Promes moet neergestoken neef betalen: "Ziet er niet goed voor hem uit" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Schrijver Salman Rushdie neergestoken op podium in New York: bekijk de beeldenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV