Zien: OM verdenkt Peter Gillis van duwen, bijten en knijpen van Nicol

Zien: OM verdenkt Peter Gillis van duwen, bijten en knijpen van Nicol

Peter Gillis ontkende eerder nog dat hij zijn vriendin Nicol heeft mishandeld, maar inmiddels is duidelijk dat de vork iets anders in de steel zit. Er heeft namelijk wel degelijk een incident plaatsgevonden op 29 mei van dit jaar. Het OM heeft vrijdag laten weten dat Peter ervan wordt verdacht dat hij Nicol met kracht aan haar armen en haren heeft getrokken. Ook wordt hij beschuldigd van het tegen de muur duwen van Nicol, in haar rug en neus bijten, knijpen in haar borsten en oorbel uit haar oren trekken. De realityster, bekend van Familie Gillis: massa is kassa, was niet bij de zitting aanwezig en Nicol heeft geen aanklacht ingediend. Gillis heeft wel al spijt betuigd.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: OM verdenkt <em>Peter Gillis</em> van duwen, bijten en knijpen van Nicol Peter Gillis ontkende eerder nog dat hij zijn vriendin Nicol heeft mishandeld, maar inmiddels is duidelijk dat de vork iets anders in de steel zit. Er heeft namelijk wel degelijk een incident plaatsgevonden op 29 mei van dit jaar. Het OM heeft vrijdag laten weten dat Peter ervan wordt verdacht dat hij Nicol met kracht aan haar armen en haren heeft getrokken. Ook wordt hij beschuldigd van het tegen de muur duwen van Nicol, in haar rug en neus bijten, knijpen in haar borsten en oorbel uit haar oren trekken. De realityster, bekend van Familie Gillis: massa is kassa, was niet bij de zitting aanwezig en Nicol heeft geen aanklacht ingediend. Gillis heeft wel al spijt betuigd. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: reactie Talpa op 'incident' Peter Gillis & Nicol Bekijk deze video » Peter Gillis met reactie op vermeende mishandeling: "Ontzettend spijt" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV