Richard in B&B vol liefde een opvallende verschijning: bekijk zijn beste momenten

Richard in B&B vol liefde een opvallende verschijning: bekijk zijn beste momenten

Richard is een van de deelnemers van B&B vol liefde en hij is dit seizoen op zoek naar de liefde. Of dat gaat lukken moet de komende tijd nog blijken, maar de vrijgezel zorgt in ieder zelf al voor genoeg entertainment in de datingshow.

Bekijk de beelden van Richard van B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Richard in <em>B&amp;B vol liefde</em> een opvallende verschijning: bekijk zijn beste momenten Richard is een van de deelnemers van B&B vol liefde en hij is dit seizoen op zoek naar de liefde. Of dat gaat lukken moet de komende tijd nog blijken, maar de vrijgezel zorgt in ieder zelf al voor genoeg entertainment in de datingshow. Bekijk de beelden van Richard van B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dochter Richard uit B&B Vol Liefde over vader en pril liefdesgeluk Bekijk deze video » Astrid ONTPLOFT in B&B Vol Liefde: 'Schreeuw niet tegen mij, dit is mijn grens!' Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV