PVV-leider Geert Wilders over energiecrisis: "Mensen hebben grote problemen"

PVV-leider Geert Wilders over energiecrisis: "Mensen hebben grote problemen"

De oplopende energieprijzen worden voor steeds meer huishoudens in ons land een financieel probleem. Het kabinet heeft al miljarden extra uitgetrokken om de pijn wat te verzachten, maar de vraag is of het genoeg is om mensen uit de financiële problemen te houden.

Tekst gaat verder onder de video.

PVV-leider <em>Geert Wilders</em> over <em>energiecrisis</em>: &quot;Mensen hebben grote problemen&quot; De oplopende energieprijzen worden voor steeds meer huishoudens in ons land een financieel probleem. Het kabinet heeft al miljarden extra uitgetrokken om de pijn wat te verzachten, maar de vraag is of het genoeg is om mensen uit de financiële problemen te houden. Tekst gaat verder onder de video. Geert WildersPVV-leider Geert Wilders eist een debat over de steeds hogere consumentenprijzen. Maar op korte termijn lijken er geen maatregelen te komen. "Als we nu wachten is het gewoon te laat. Mensen hebben grote problemen, ze trekken het niet meer", aldus Geert Wilders. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Geert Wilders bij boerenprotest Stroe: 'Boeren moeten kunnen blijven boeren' (video) Bekijk deze video » Geert Wilders valt Mark Rutte aan in debat: ‘Verdraai mijn woorden niet!’ Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Geert Wilders
PVV-leider Geert Wilders eist een debat over de steeds hogere consumentenprijzen. Maar op korte termijn lijken er geen maatregelen te komen. "Als we nu wachten is het gewoon te laat. Mensen hebben grote problemen, ze trekken het niet meer", aldus Geert Wilders.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV