Zien: Toekomst Massa is Kassa in gevaar na mishandeling door Peter Gillis

Zien: Toekomst Massa is Kassa in gevaar na mishandeling door Peter Gillis

Het Openbaar Ministerie heeft Peter Gillis, bekend van de realityshow Massa is Kassa, vandaag beschuldigd van het feit dat hij Nicol in haar rug en neus heeft gebeten, in haar borsten heeft geknepen en aan haar oor en haren heeft getrokken.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Toekomst <em>Massa is Kassa</em> in gevaar na mishandeling door <em>Peter Gillis</em> Het Openbaar Ministerie heeft Peter Gillis, bekend van de realityshow Massa is Kassa, vandaag beschuldigd van het feit dat hij Nicol in haar rug en neus heeft gebeten, in haar borsten heeft geknepen en aan haar oor en haren heeft getrokken. Tekst gaat verder onder de video. Massa is Kassa in gevaarFamilie Gillis: Massa is Kassa wordt sinds 2020 uitgezonden door SBS6. Het is een van de best bekeken programma's op de zender, maar daar zou binnenkort weleens verandering in kunnen komen. "Nicol redt op dit moment de zender en Peter door geen aangifte te doen en toch mee te gaan in het verhaal", aldus Rob Goossens. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Toekomst Massa is Kassa in gevaar na mishandeling door Peter Gillis

Massa is Kassa in gevaar
Familie Gillis: Massa is Kassa wordt sinds 2020 uitgezonden door SBS6. Het is een van de best bekeken programma's op de zender, maar daar zou binnenkort weleens verandering in kunnen komen. "Nicol redt op dit moment de zender en Peter door geen aangifte te doen en toch mee te gaan in het verhaal", aldus Rob Goossens.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV