Zien: OM maakt bekend hoe hardhandig Peter Gillis met Nicol omging

Zien: OM maakt bekend hoe hardhandig Peter Gillis met Nicol omging

Het Openbaar Ministerie verdenkt Peter Gillis officieel van mishandeling van zijn vriendin Nicol Kremers. De officier van justitie maakte dat vrijdag bekend bij de rechtbank in Den Bosch. De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in vakantiepark Prinsenmeer. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>OM</em> maakt bekend hoe hardhandig <em>Peter Gillis</em> met <em>Nicol</em> omging Het Openbaar Ministerie verdenkt Peter Gillis officieel van mishandeling van zijn vriendin Nicol Kremers. De officier van justitie maakte dat vrijdag bekend bij de rechtbank in Den Bosch. De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in vakantiepark Prinsenmeer. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen. Tekst gaat verder onder de video. VerdenkingenDe realityster wordt ervan verdacht Kremers in haar rug en neus te hebben gebeten, tegen de muur te hebben geduwd en in haar borsten te hebben geknepen. Ook zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Problemen voor Peter Gillis: aankoop enorme villa in België gaat niet door (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Opnieuw drama rondom Peter Gillis na ongeluk op vakantiepark in Ommel Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verdenkingen
De realityster wordt ervan verdacht Kremers in haar rug en neus te hebben gebeten, tegen de muur te hebben geduwd en in haar borsten te hebben geknepen. Ook zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV