Video: Amerikaanse actrice Anne Heche van beademing gehaald en overleden

Video: Amerikaanse actrice Anne Heche van beademing gehaald en overleden

De 53-jarige Amerikaanse actrice Anne Heche is van de beademing gehaald en overleden. Dat bevestigt haar familie vrijdagavond aan de Britse krant The Guardian. De actrice liep vorige week ernstige hersenschade op bij een auto-ongeluk en lag sindsdien in coma.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Amerikaanse actrice <em>Anne Heche</em> van beademing gehaald en <em>overleden</em> De 53-jarige Amerikaanse actrice Anne Heche is van de beademing gehaald en overleden. Dat bevestigt haar familie vrijdagavond aan de Britse krant The Guardian. De actrice liep vorige week ernstige hersenschade op bij een auto-ongeluk en lag sindsdien in coma. Tekst gaat verder onder de video. Dappere eerlijkheidDe familie bedankte iedereen voor de beterschapswensen en voor de goede zorgen in het ziekenhuis waar ze verbleef. "Anne zal worden herinnerd om haar dappere eerlijkheid en haar licht zal gemist worden", was in de verklaring te lezen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Leontien Ceulemans (70) is overleden na lang ziekbed (Shownieuws) Bekijk deze video » Net5 zendt Grease woensdag nogmaals uit, vanwege overlijden Olivia Newton-John Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dappere eerlijkheid
De familie bedankte iedereen voor de beterschapswensen en voor de goede zorgen in het ziekenhuis waar ze verbleef. "Anne zal worden herinnerd om haar dappere eerlijkheid en haar licht zal gemist worden", was in de verklaring te lezen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV