Op1 gemist? Wereldberoemde schrijver Salman Rushdie neergestoken op podium

Op1 gemist? Wereldberoemde schrijver Salman Rushdie neergestoken op podium

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 12 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De Brits-Indiase schrijver Salman Rushdie is aangevallen tijdens een lezing in de staat New York. Hij werd door een onbekende aanvaller in zijn nek of hals gestoken, meldt de Amerikaanse politie. De aanvaller is gearresteerd, zijn motief is nog onduidelijk.

Tekst gaat verder onder de video.

Op1 gemist? Wereldberoemde schrijver <em>Salman Rushdie</em> neergestoken op podium Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 12 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Brits-Indiase schrijver Salman Rushdie is aangevallen tijdens een lezing in de staat New York. Hij werd door een onbekende aanvaller in zijn nek of hals gestoken, meldt de Amerikaanse politie. De aanvaller is gearresteerd, zijn motief is nog onduidelijk. Tekst gaat verder onder de video. ContactYoeri Albrecht had twee dagen geleden nog contact met de schrijver, bij Op1 vertelt hij over het incident: "Het verbaast me natuurlijk niks. Er zijn miljoenen mensen die denken dat ze vrije toegang krijgen tot het paradijs als ze hem doodmaken." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wereldberoemde schrijver Salman Rushdie neergestoken op podium

Contact
Yoeri Albrecht had twee dagen geleden nog contact met de schrijver, bij Op1 vertelt hij over het incident: "Het verbaast me natuurlijk niks. Er zijn miljoenen mensen die denken dat ze vrije toegang krijgen tot het paradijs als ze hem doodmaken."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV