Op1 gemist? Marco Kraats en Alberto Schilder over het belang van vakmensen

Op1 gemist? Marco Kraats en Alberto Schilder over het belang van vakmensen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 12 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Marco Kraats</em> en <em>Alberto Schilder</em> over het belang van vakmensen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 12 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Ons land kampt met een enorm tekort aan vakmensen. Elektriciens, schilders of loodgieters: ze zijn er steevast te weinig en dat maakt de specialisten alleen maar belangrijker. Elektricien Marco Kraats en schilder Alberto praten in Op1 over het belang van de vakman: "Ik denk dat de jongeren het wel willen, maar het is niet meer aantrekkelijk. De werkdruk is gewoon enorm hoog." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Marco Kraats en Alberto Schilder over het belang van vakmensen

Ons land kampt met een enorm tekort aan vakmensen. Elektriciens, schilders of loodgieters: ze zijn er steevast te weinig en dat maakt de specialisten alleen maar belangrijker. Elektricien Marco Kraats en schilder Alberto praten in Op1 over het belang van de vakman: "Ik denk dat de jongeren het wel willen, maar het is niet meer aantrekkelijk. De werkdruk is gewoon enorm hoog."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV