Op1 gemist? Student Seb Waterreus overleefde een val uit een raam niet

Op1 gemist? Student Seb Waterreus overleefde een val uit een raam niet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 12 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Seb Waterreus overleed vorig jaar toen hij door het raam van zijn studentenwoning viel. Het raam was niet stevig genoeg. Met de actie 'Hoe veilig woon jij eigenlijk?' hopen moeder Barbara de Wolf en zus Daantje Waterreus de veiligheid in huizen te verbeteren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Student <em>Seb Waterreus</em> overleefde een <em>val uit een raam</em> niet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 12 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Seb Waterreus overleed vorig jaar toen hij door het raam van zijn studentenwoning viel. Het raam was niet stevig genoeg. Met de actie 'Hoe veilig woon jij eigenlijk?' hopen moeder Barbara de Wolf en zus Daantje Waterreus de veiligheid in huizen te verbeteren. Tekst gaat verder onder de video. Oproep studentenhuizenSamen met cabaretier Youp van ’t Hek doen moeder en zus een oproep om studentenhuizen veiliger te maken: "Achteraf gezien kunnen we onszelf ook wel voor de kop slaan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Student Seb Waterreus overleefde een val uit een raam niet

Oproep studentenhuizen
Samen met cabaretier Youp van ’t Hek doen moeder en zus een oproep om studentenhuizen veiliger te maken: "Achteraf gezien kunnen we onszelf ook wel voor de kop slaan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV