Rachel Hazes haalt uit naar dochter Roxeanne: "Rijke fantasie van een jong meisje"

Rachel Hazes haalt uit naar dochter Roxeanne: "Rijke fantasie van een jong meisje"

Zaterdag 13 augustus 2022 om 10:54

Roxeanne Hazes vertelde donderdagavond in de eerste uitzending van een nieuw seizoen Beste Zangers openhartig over de breuk met haar moeder. Rachel Hazes heeft met verbazing gereageerd op de uitlatingen van Roxeanne in het zangprogramma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rachel Hazes</em> haalt uit naar <em>dochter Roxeanne</em>: &quot;Rijke fantasie van een jong meisje&quot; Roxeanne Hazes vertelde donderdagavond in de eerste uitzending van een nieuw seizoen Beste Zangers openhartig over de breuk met haar moeder. Rachel Hazes heeft met verbazing gereageerd op de uitlatingen van Roxeanne in het zangprogramma. Tekst gaat verder onder de video. Ruzie Rachel en RoxeanneDe zangeres legt uit dat het overlijden van haar vader in 2004 zorgde voor een trauma en dat ook haar moeder hieraan heeft bijgedragen. ""Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje", aldus Rachel Hazes. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Roxeanne Hazes geniet van eerste aflevering Beste Zangers Bekijk deze video » Roxeanne Hazes over Rachel: 'Was er niet voor me na dood André, wilde liever boek schrijven' (Beste Zangers) Bekijk deze video »
Entertainment :

Ruzie Rachel en Roxeanne
De zangeres legt uit dat het overlijden van haar vader in 2004 zorgde voor een trauma en dat ook haar moeder hieraan heeft bijgedragen. ""Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje", aldus Rachel Hazes.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's