Astrid in tranen na gebarsten bom: "Ik wil gewoon eventjes weg van hier"

Astrid in tranen na gebarsten bom: "Ik wil gewoon eventjes weg van hier"

Zaterdag 13 augustus 2022 om 11:58

Nadat de bom is gebarsten in de ochtend en Astrid woedend is weggelopen, raapt ze alle moed bij elkaar om naar Harmjan te gaan. Astrid wil er graag eventjes tussenuit, maar Harmjan wil het akkefietje eerst uitpraten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Astrid</em> in tranen na <em>gebarsten bom</em>: &quot;Ik wil gewoon eventjes weg van hier&quot; Nadat de bom is gebarsten in de ochtend en Astrid woedend is weggelopen, raapt ze alle moed bij elkaar om naar Harmjan te gaan. Astrid wil er graag eventjes tussenuit, maar Harmjan wil het akkefietje eerst uitpraten. Tekst gaat verder onder de video. KruidengateIn de aflevering van gisteren was alles nog koek en ei. Harmjan had gekookt en gebruikte iets meer kruiden dan Astrid had aangegeven. Toen was dat nog grappig. Maar het lachen is de twee nu vergaan: "Ik wil gewoon eventjes weg van hier!" B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Astrid in B&B Vol Liefde: 'Ik voel me neergezet als bitch en kenau' Bekijk deze video » Astrid ONTPLOFT in B&B Vol Liefde: 'Schreeuw niet tegen mij, dit is mijn grens!' Bekijk deze video »
TV :
Astrid in tranen na gebarsten bom: "Ik wil gewoon eventjes weg van hier"

Kruidengate
In de aflevering van gisteren was alles nog koek en ei. Harmjan had gekookt en gebruikte iets meer kruiden dan Astrid had aangegeven. Toen was dat nog grappig. Maar het lachen is de twee nu vergaan: "Ik wil gewoon eventjes weg van hier!"

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's