Hart van Nederland gemist? Tien woningen ontruimd na explosie bij woning in Nijmegen

Hart van Nederland gemist? Tien woningen ontruimd na explosie bij woning in Nijmegen

Zaterdag 13 augustus 2022 om 13:04

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Tien woningen ontruimd na <em>explosie</em> bij woning in <em>Nijmegen</em> Vrijdagnacht is er een explosief afgegaan bij een bij een woning aan de Thorbeckestraat in Nijmegen. Uit veiligheidsoverwegingen zijn er ruim tien woningen ontruimd. De hulpdiensten werden even na middernacht gealarmeerd. Door de explosie lagen er brokstukken op straat. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: woningen ontruimd in Rotterdam- Zuid vanwege explosief in portiek Bekijk deze video » John van den Heuvel over explosie bij Harbour Club: ‘Moeilijk onderzoek te doen’ Bekijk deze video »
Nieuws :

Vrijdagnacht is er een explosief afgegaan bij een bij een woning aan de Thorbeckestraat in Nijmegen. Uit veiligheidsoverwegingen zijn er ruim tien woningen ontruimd. De hulpdiensten werden even na middernacht gealarmeerd. Door de explosie lagen er brokstukken op straat.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's