Video: 18-jarige scooterrijder overleden na frontale botsing in Apeldoorn

Video: 18-jarige scooterrijder overleden na frontale botsing in Apeldoorn

Video: <em>18-jarige scooterrijder</em> overleden na frontale botsing in <em>Apeldoorn</em> Door een ongeval op de Laan van Orden in Apeldoorn is vrijdagavond een 18-jarige scooterrijder om het leven gekomen. De scooter kwam iets voor 22.00 uur frontaal in botsing met een auto. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder ook een traumahelikopter. De Stentor meldt dat de automobiliste met de schrik vrij is gekomen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Opsporing Verzocht: scooterrijder negeert stopteken en mishandelt politieagent Zwolle Bekijk deze video » Heftige beelden: Overleden TikTokker Lucas Cornelissen in het water gevonden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Door een ongeval op de Laan van Orden in Apeldoorn is vrijdagavond een 18-jarige scooterrijder om het leven gekomen. De scooter kwam iets voor 22.00 uur frontaal in botsing met een auto. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder ook een traumahelikopter. De Stentor meldt dat de automobiliste met de schrik vrij is gekomen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV