Patty Brard neemt het op voor Roxeanne Hazes: "Ik was een beetje in shock"

Patty Brard neemt het op voor Roxeanne Hazes: "Ik was een beetje in shock"

Patty Brard vindt het onbegrijpelijk dat Rachel Hazes zo gemeen reageert op haar dochter Roxeanne, die een traumatische jeugd heeft gehad. Moeder Rachel kreeg een veeg uit de pan toen Roxeanne in Beste Zangers moest uitleggen waarom haar vriend is meegenomen naar de opnamenlocatie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Patty Brard</em> neemt het op voor <em>Roxeanne Hazes</em>: &quot;Ik was een beetje in shock&quot; Patty Brard vindt het onbegrijpelijk dat Rachel Hazes zo gemeen reageert op haar dochter Roxeanne, die een traumatische jeugd heeft gehad. Moeder Rachel kreeg een veeg uit de pan toen Roxeanne in Beste Zangers moest uitleggen waarom haar vriend is meegenomen naar de opnamenlocatie. Tekst gaat verder onder de video. Patty Brard reageertPatty Brard vindt het onbestaanbaar hoe Rachel zich gedraagt. "Ik was een beetje in shock dat je zo als moeder reageert. Als Roxeanne dat vroeger zo heeft meegekregen, gevoeld, en ook al is het niet zo, dan is er toch nog veel werk aan de winkel in de relatie tussen haar en haar moeder", zegt Patty in Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Roxeanne Hazes geniet van eerste aflevering Beste Zangers Bekijk deze video » Rachel Hazes haalt uit naar dochter Roxeanne: "Rijke fantasie van een jong meisje" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Patty Brard reageert
Patty Brard vindt het onbestaanbaar hoe Rachel zich gedraagt. "Ik was een beetje in shock dat je zo als moeder reageert. Als Roxeanne dat vroeger zo heeft meegekregen, gevoeld, en ook al is het niet zo, dan is er toch nog veel werk aan de winkel in de relatie tussen haar en haar moeder", zegt Patty in Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV