Video: Razend druk op station Eindhoven Centraal vanwege werkzaamheden

Video: Razend druk op station Eindhoven Centraal vanwege werkzaamheden

Video: <em>Razend druk</em> op station <em>Eindhoven Centraal</em> vanwege werkzaamheden Bij station Eindhoven Centraal is het zaterdag rond het middaguur erg druk. Door werkzaamheden rijden er geen treinen maar bussen tussen Boxtel en Eindhoven Centraal. Voor die bussen staan er lange wachtrijen. Volgen Omroep Brabant was rekening gehouden met een halfuur vertraging. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Xavi Simons brengt lessen Messi en Mbappé naar Eindhoven: "Ben ze dankbaar" Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietsers aangereden in Eindhoven, bestuurder op de vlucht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij station Eindhoven Centraal is het zaterdag rond het middaguur erg druk. Door werkzaamheden rijden er geen treinen maar bussen tussen Boxtel en Eindhoven Centraal. Voor die bussen staan er lange wachtrijen. Volgen Omroep Brabant was rekening gehouden met een halfuur vertraging.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV