Zien: André Hazes verbreekt stilte tijdens ruzie Rachel en Roxeanne Hazes

Zien: André Hazes verbreekt stilte tijdens ruzie Rachel en Roxeanne Hazes

De familie Hazes heeft zich de afgelopen tijd stilgehouden, maar er is weer trouble in paradise. Na een behoorlijke radiostilte, neemt André het via Instagram op voor zijn moeder. André is het namelijk niet eens met de uitspraken die zijn zus Roxeanne deed in het programma Beste Zangers.

Zien: <em>André Hazes</em> verbreekt stilte tijdens ruzie Rachel en <em>Roxeanne Hazes</em> De familie Hazes heeft zich de afgelopen tijd stilgehouden, maar er is weer trouble in paradise. Na een behoorlijke radiostilte, neemt André het via Instagram op voor zijn moeder. André is het namelijk niet eens met de uitspraken die zijn zus Roxeanne deed in het programma Beste Zangers. RuzieDe ruzie in de familie Hazes is niet bepaald onopgemerkt gebleven. Rachel en Roxeanne liggen elkaar momenteel niet. Tijdens een nieuw seizoen van Beste Zangers deed Roxeanne een aantal pittige uitspraken over de situatie uit haar jeugd. Rachel reageert daar vervolgens op en ook André verbreekt de stilte: "Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door deze uitspraken van iemand die jou op alle mogelijke manieren klein probeert te krijgen." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: André Hazes verbreekt stilte tijdens ruzie Rachel en Roxeanne Hazes

Ruzie
De ruzie in de familie Hazes is niet bepaald onopgemerkt gebleven. Rachel en Roxeanne liggen elkaar momenteel niet. Tijdens een nieuw seizoen van Beste Zangers deed Roxeanne een aantal pittige uitspraken over de situatie uit haar jeugd. Rachel reageert daar vervolgens op en ook André verbreekt de stilte: "Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door deze uitspraken van iemand die jou op alle mogelijke manieren klein probeert te krijgen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV