Astrid uit B&B Vol Liefde over "kruidengate": "Te kakken gezet op tv"

Astrid uit B&B Vol Liefde over "kruidengate": "Te kakken gezet op tv"

Astrid en Harm-Jan hebben op z'n zachtst gezegd nu niet de beste relatie van alle stellen in het veelbesproken nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. De bom barstte dan ook flink afgelopen week. Astrid geeft bij RTL Boulevard nu tekst en uitleg.

Astrid uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> over &quot;kruidengate&quot;: &quot;Te kakken gezet op tv&quot; Astrid en Harm-Jan hebben op z'n zachtst gezegd nu niet de beste relatie van alle stellen in het veelbesproken nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. De bom barstte dan ook flink afgelopen week. Astrid geeft bij RTL Boulevard nu tekst en uitleg. Respectloos behandeld"Het was heel heftig om te zien wat het met Harm-Jan deed. Het kwam echt driedubbel binnen bij mij", stelt Astrid in een interview met Aran Bade. "Ik vond het echt vreselijk om te zien, maar het kon wel echt een tandje minder inderdaad." Ze doet ook nog een oproep aan Harm-Jan: "Ik heb je echt heel erg respectloos behandeld. De vrouw die naast jou mag lopen, mag in haar handjes knijpen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Astrid in B&B Vol Liefde: 'Ik voel me neergezet als bitch en kenau' Bekijk deze video » Astrid in tranen na gebarsten bom: "Ik wil gewoon eventjes weg van hier" Bekijk deze video » Zien: crewleden B&B Vol Liefde verliefd geworden Bekijk deze video »
TV :
Astrid uit B&B Vol Liefde over "kruidengate": "Te kakken gezet op tv"

Respectloos behandeld
"Het was heel heftig om te zien wat het met Harm-Jan deed. Het kwam echt driedubbel binnen bij mij", stelt Astrid in een interview met Aran Bade. "Ik vond het echt vreselijk om te zien, maar het kon wel echt een tandje minder inderdaad." Ze doet ook nog een oproep aan Harm-Jan: "Ik heb je echt heel erg respectloos behandeld. De vrouw die naast jou mag lopen, mag in haar handjes knijpen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV