Trijntje Oosterhuis geniet van haar jubileumconcert

Trijntje Oosterhuis geniet van haar jubileumconcert

<em>Trijntje Oosterhuis</em> geniet van haar jubileumconcert Zangeres Trijntje Oosterhuis zit alweer 25 jaar in het vak en dat werd gevierd met een jubileumorkest in een uitverkocht Ziggo Dome. Ze kreeg daarbij hulp van het Metropole Orkest en een aantal gastartiesten en daar genoot ze zichtbaar met volle teugen van. RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Trijntje Oosterhuis op nieuw album samen met Diggy Dex en Vjèze Fur Bekijk deze video »
TV :
Trijntje Oosterhuis geniet van haar jubileumconcert

Zangeres Trijntje Oosterhuis zit alweer 25 jaar in het vak en dat werd gevierd met een jubileumorkest in een uitverkocht Ziggo Dome. Ze kreeg daarbij hulp van het Metropole Orkest en een aantal gastartiesten en daar genoot ze zichtbaar met volle teugen van.

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trijntje Oosterhuis geniet van haar jubileumconcert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier