Jarige Batman viert feest

Jarige Batman viert feest

Tachtig jaar geleden zag superheld Batman het levenslicht en dat werd dit weekend groots gevierd. In RTL Boulevard een terugblik op de diverse films die over de superheld zijn gemaakt en de plek van Batman in de popcultuur.

Immens populair
Batman heeft zich inmiddels in veel verschillende gedaantes voorgedaan, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: de superheld blijft immens populair. Hij was in eerste instantie alleen een stripheld, maar al in de jaren zestig kwam er een televisieserie met Adam West in de hoofdrol. Later werd het personage steeds duisterder, onder meer te danken aan acteur Michael Keaton.

Flop
Toch zit er ook wel een enkele keer een flop tussen. Halverwege de jaren negentig volgden een aantal tegenvallende films elkaar op, maar in 2005 beleefde de gemaskerde held weer een glorieuze comeback met Batman Begins. Vervolgens kwam The Dark Knight uit in 2008, en dat wordt nog steeds gezien als één van de beste superheldenfilms aller tijden.

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Jarige <em>Batman</em> viert feest Tachtig jaar geleden zag superheld Batman het levenslicht en dat werd dit weekend groots gevierd. In RTL Boulevard een terugblik op de diverse films die over de superheld zijn gemaakt en de plek van Batman in de popcultuur. Immens populairBatman heeft zich inmiddels in veel verschillende gedaantes voorgedaan, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: de superheld blijft immens populair. Hij was in eerste instantie alleen een stripheld, maar al in de jaren zestig kwam er een televisieserie met Adam West in de hoofdrol. Later werd het personage steeds duisterder, onder meer te danken aan acteur Michael Keaton. Eerste beelden van tv-serie over Batman butler Pennyworth Bekijk deze video » FlopToch zit er ook wel een enkele keer een flop tussen. Halverwege de jaren negentig volgden een aantal tegenvallende films elkaar op, maar in 2005 beleefde de gemaskerde held weer een glorieuze comeback met Batman Begins. Vervolgens kwam The Dark Knight uit in 2008, en dat wordt nog steeds gezien als één van de beste superheldenfilms aller tijden. RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jarige Batman viert feest
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jarige Batman viert feest of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV