Patty Brard over Hazes-soap na Beste Zangers: "Ik heb Rachel nooit als slechte moeder gezien"

Patty Brard over Hazes-soap na Beste Zangers: "Ik heb Rachel nooit als slechte moeder gezien"

Zondag 14 augustus 2022 om 10:19

Een openhartige Roxeanne Hazes vertelde in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Beste Zangers over haar trauma's. Dit zorgde voor veel ophef rondom Rachel Hazes. Patty Brard en William Rutten hebben het in Shownieuws over het nieuwe hoofdstuk van de Hazes-soap. Bekijk het fragment hieronder.

Dre verbreekt stilte
Rachel Hazes reageerde geschrokken op Instagram en ook haar zoon reageerde op de uitspraken van zijn zus en neemt het voor zijn moeder op. Patty heeft Rachel ook nooit als slechte moeder gezien.

Patty Brard over Hazes-soap na <em>Beste Zangers</em>: &quot;Ik heb Rachel nooit als slechte moeder gezien&quot; Een openhartige Roxeanne Hazes vertelde in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Beste Zangers over haar trauma's. Dit zorgde voor veel ophef rondom Rachel Hazes. Patty Brard en William Rutten hebben het in Shownieuws over het nieuwe hoofdstuk van de Hazes-soap. Bekijk het fragment hieronder. Dre verbreekt stilteRachel Hazes reageerde geschrokken op Instagram en ook haar zoon reageerde op de uitspraken van zijn zus en neemt het voor zijn moeder op. Patty heeft Rachel ook nooit als slechte moeder gezien. Bekijk ook Roxeanne Hazes over Rachel: 'Was er niet voor me na dood André, wilde liever boek schrijven' (Beste Zangers) Bekijk deze video » Rachel Hazes haalt uit naar dochter Roxeanne: "Rijke fantasie van een jong meisje" Bekijk deze video » Zien: André Hazes verbreekt stilte tijdens ruzie Rachel en Roxeanne Hazes Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's