Video: Duitster die verdronk in de Waal bij Dodewaard probeerde kind te redden

Video: Duitster die verdronk in de Waal bij Dodewaard probeerde kind te redden

Video: Duitster die verdronk in <em>de Waal bij Dodewaard</em> probeerde kind te redden De 44-jarige man uit Duitsland die vrijdag verdronk in de Waal bij Dodewaard, heeft vlak voor zijn dood een kind gered. Dat verklaren ooggetuigen van het incident aan De Gelderlander. "Hij gooide het kind een paar keer richting het strandje." Het lichaam van de man werd vrijdagavond na een grote zoekactie gevonden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: witte dolfijn (baloega) in Seine overleden tijdens transport Bekijk deze video » Video: Beachclub 8 in Rockanje compleet verwoest door brand Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De 44-jarige man uit Duitsland die vrijdag verdronk in de Waal bij Dodewaard, heeft vlak voor zijn dood een kind gered. Dat verklaren ooggetuigen van het incident aan De Gelderlander. "Hij gooide het kind een paar keer richting het strandje." Het lichaam van de man werd vrijdagavond na een grote zoekactie gevonden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV