Heftige beelden: Verkeersruzie escaleert en eindigt in zware mishandeling

Heftige beelden: Verkeersruzie escaleert en eindigt in zware mishandeling

Een verkeersruzie in Maastricht is zaterdagmiddag behoorlijk uit de hand gelopen. Er is iemand afgevoerd naar het ziekenhuis en er is iemand aangehouden voor poging tot doodslag.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>Verkeersruzie</em> escaleert en eindigt in <em>zware mishandeling</em> Een verkeersruzie in Maastricht is zaterdagmiddag behoorlijk uit de hand gelopen. Er is iemand afgevoerd naar het ziekenhuis en er is iemand aangehouden voor poging tot doodslag. Tekst gaat verder onder de video. Zware mishandelingEen motorscooter werd rond 16.15 geschept door een bedrijfsauto. Volgens de politie volgde die aanrijding op een verkeersruzie even daarvoor. Maar het bleef niet bij de botsing. Ná de aanrijding werd er nog fysiek gevochten/geslagen tussen beide betrokkenen. De verwondingen van de scooterrijder waren dusdanig dat deze moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: fietsers aangereden in Eindhoven, bestuurder op de vlucht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode en twee gewonden door aanrijding bij Lekkerkerk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zware mishandeling
Een motorscooter werd rond 16.15 geschept door een bedrijfsauto. Volgens de politie volgde die aanrijding op een verkeersruzie even daarvoor. Maar het bleef niet bij de botsing. Ná de aanrijding werd er nog fysiek gevochten/geslagen tussen beide betrokkenen. De verwondingen van de scooterrijder waren dusdanig dat deze moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV