Video: Meer dan 200 asielzoekers in Ter Apel moesten zaterdag buiten slapen

Video: Meer dan 200 asielzoekers in Ter Apel moesten zaterdag buiten slapen

Zondag 14 augustus 2022 om 15:38

Bij het aanmeldcentrum in Ter Apel hebben zaterdagnacht opnieuw veel mensen buiten geslapen. Volgens het Centraal Orgaan opvang asielzoekers zou het gaan om enkele honderden asielzoekers.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Meer dan <em>200 asielzoekers</em> in <em>Ter Apel</em> moesten zaterdag <em>buiten slapen</em> Bij het aanmeldcentrum in Ter Apel hebben zaterdagnacht opnieuw veel mensen buiten geslapen. Volgens het Centraal Orgaan opvang asielzoekers zou het gaan om enkele honderden asielzoekers. Tekst gaat verder onder de video. Geen zicht op doorstroomVoor de asielzoekers was er geen zicht op doorstroom vanuit Ter Apel, zowel bij de reguliere als crisisnoodopvang. Eerder heeft het COA nog hotelkamers kunnen boeken, maar dat was voor gisteravond ook niet meer mogelijk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook De Telegraaf: buurtbewoners Ter Apel houden stelende asielzoekers tegen (video) Bekijk deze video » Burgemeester van Cranendonk in Op1: 'Lasten asielcrisis moeten beter verdeeld worden' Bekijk deze video »
Nieuws :

Geen zicht op doorstroom
Voor de asielzoekers was er geen zicht op doorstroom vanuit Ter Apel, zowel bij de reguliere als crisisnoodopvang. Eerder heeft het COA nog hotelkamers kunnen boeken, maar dat was voor gisteravond ook niet meer mogelijk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's