Slachtoffer crash reageert op dood Anne Heche: "Liefde naar alle getroffenen"

Slachtoffer crash reageert op dood Anne Heche: "Liefde naar alle getroffenen"

Lynne Mishele, het slachtoffer van het auto-ongeluk van actrice Anne Heche, vindt het "verschrikkelijk" dat de actrice is overleden. Mishele reageert in een video op Instagram op het tragische nieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Slachtoffer crash</em> reageert op dood <em>Anne Heche</em>: &quot;Liefde naar alle getroffenen&quot; Lynne Mishele, het slachtoffer van het auto-ongeluk van actrice Anne Heche, vindt het "verschrikkelijk" dat de actrice is overleden. Mishele reageert in een video op Instagram op het tragische nieuws. Tekst gaat verder onder de video. "Liefde naar alle getroffenen"Anne Heche reed vorige week vrijdag met haar auto het huis van Mishele in. De brand die daarna ontstond verwoeste haar bezittingen, maar zelf raakte ze niet gewond. "De hele situatie is tragisch en ik heb er geen woorden voor. Ik stuur liefde naar alle getroffenen", aldus Mishele. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Opnieuw drama rondom Peter Gillis na ongeluk op vakantiepark in Ommel Bekijk deze video » Video: Amerikaanse actrice Anne Heche van beademing gehaald en overleden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Liefde naar alle getroffenen"
Anne Heche reed vorige week vrijdag met haar auto het huis van Mishele in. De brand die daarna ontstond verwoeste haar bezittingen, maar zelf raakte ze niet gewond. "De hele situatie is tragisch en ik heb er geen woorden voor. Ik stuur liefde naar alle getroffenen", aldus Mishele.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV