Samenvatting GP van Seoul: Stoffel Vandoorne wint Formule E kampioenschap

Samenvatting GP van Seoul: Stoffel Vandoorne wint Formule E kampioenschap

Stoffel Vandoorne heeft de wereldtitel in de Formule E veroverd. Vandoorne is de opvolger van Nyck de Vries, die vorig jaar de titel veroverde namens Mercedes. De Belgische autocoureur veroverde de wereldtitel tijdens de laatste race van het seizoen in Zuid-Korea.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>GP van Seoul</em>: <em>Stoffel Vandoorne</em> wint Formule E kampioenschap Stoffel Vandoorne heeft de wereldtitel in de Formule E veroverd. Vandoorne is de opvolger van Nyck de Vries, die vorig jaar de titel veroverde namens Mercedes. De Belgische autocoureur veroverde de wereldtitel tijdens de laatste race van het seizoen in Zuid-Korea. Tekst gaat verder onder de video. Spannende ontknopingDe dertigjarige Vandoorne verdedigde in de laatste race van het seizoen een voorsprong van 21 punten op Mitch Evans. De Nieuw-Zeelander had een dag eerder in de Zuid-Koreaanse hoofdstad de vijftiende E-Prix van het seizoen gewonnen. Evans wist in de race weliswaar wat posities op te schuiven, maar niet genoeg om de Belg van de titel af te houden. Bekijk de samenvatting van de ePrix van Seoul hierboven. Bekijk ook Zien: Belg Stoffel Vandoorne wint Formule E van Berlijn Bekijk deze video » Formule E GP van Monaco: Stoffel vanDoorne wint, Frijns vierde Bekijk deze video »
Autosport :
Samenvatting GP van Seoul: Stoffel Vandoorne wint Formule E kampioenschap

Spannende ontknoping
De dertigjarige Vandoorne verdedigde in de laatste race van het seizoen een voorsprong van 21 punten op Mitch Evans. De Nieuw-Zeelander had een dag eerder in de Zuid-Koreaanse hoofdstad de vijftiende E-Prix van het seizoen gewonnen. Evans wist in de race weliswaar wat posities op te schuiven, maar niet genoeg om de Belg van de titel af te houden.

Bekijk de samenvatting van de ePrix van Seoul hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV