Video: Bestuurder waterscooter om het leven gekomen bij harde crash

Video: Bestuurder waterscooter om het leven gekomen bij harde crash

Video: <em>Bestuurder waterscooter</em> om het leven gekomen bij <em>harde crash</em> Een ongeval met een waterscooter heeft zondag in het Noord-Hollandse Velsen-Zuid een persoon het leven gekost. Het gaat om de bestuurder van de waterscooter. Het ongeval vond zondagmiddag plaats op het Zijkanaal C in Velsen-Zuid. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden na crash spookrijdende auto op A27 (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Slachtoffer crash reageert op dood Anne Heche: "Liefde naar alle getroffenen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een ongeval met een waterscooter heeft zondag in het Noord-Hollandse Velsen-Zuid een persoon het leven gekost. Het gaat om de bestuurder van de waterscooter. Het ongeval vond zondagmiddag plaats op het Zijkanaal C in Velsen-Zuid. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV