Moeder Denise uit B&B Vol Liefde verklapt geheimpje: "Dave is mijn favoriet"

Moeder Denise uit B&B Vol Liefde verklapt geheimpje: "Dave is mijn favoriet"

Niet alleen voor de kandidaten van B&B Vol Liefde is het een bijzondere periode, ook de familieleden leven volledig mee met hun broers, zussen en kinderen. RTL Boulevard sprak met Annemieke, beter bekend als de moeder van Denise.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Moeder Denise</em> uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> verklapt geheimpje: &quot;Dave is mijn favoriet&quot; Niet alleen voor de kandidaten van B&B Vol Liefde is het een bijzondere periode, ook de familieleden leven volledig mee met hun broers, zussen en kinderen. RTL Boulevard sprak met Annemieke, beter bekend als de moeder van Denise. Tekst gaat verder onder de video. Dave & DeniseDave is de eerste man die voor Denise uit B&B Vol Liefde afreist naar Spanje. In zijn voorstelvideo bleek al dat Dave over de nodige humor beschikt, daarnaast hebben de twee ook een geweldige klik. Moeder Annemieke verklapt zelf een geheimpje over de deelnemer: "Dave was wel een soort van mijn favoriet." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Moeder Denise uit B&B Vol Liefde verklapt geheimpje: "Dave is mijn favoriet"

Dave & Denise
Dave is de eerste man die voor Denise uit B&B Vol Liefde afreist naar Spanje. In zijn voorstelvideo bleek al dat Dave over de nodige humor beschikt, daarnaast hebben de twee ook een geweldige klik. Moeder Annemieke verklapt zelf een geheimpje over de deelnemer: "Dave was wel een soort van mijn favoriet."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV