Deelnemers nieuw seizoen We zijn er Bijna! gewaarschuwd: "Inpakken en wegwezen"

Deelnemers nieuw seizoen We zijn er Bijna! gewaarschuwd: "Inpakken en wegwezen"

Vierentwintig gepensioneerde echtparen trekken als vanouds met hun caravan of camper door de Spaanse binnenlanden in een nieuw seizoen We zijn er Bijna!. Presentatrice Martine van Os praat ons in RTL Boulevard bij over de nieuwe reeks afleveringen.

Tekst gaat verder onder de video.

Deelnemers nieuw seizoen <em>We zijn er Bijna!</em> gewaarschuwd: &quot;Inpakken en wegwezen&quot; Vierentwintig gepensioneerde echtparen trekken als vanouds met hun caravan of camper door de Spaanse binnenlanden in een nieuw seizoen We zijn er Bijna!. Presentatrice Martine van Os praat ons in RTL Boulevard bij over de nieuwe reeks afleveringen. Tekst gaat verder onder de video. Nieuw seizoenVolgens Martine kunnen we ons opnieuw opmaken voor een mooi seizoen: "Het was een behoorlijk pittige reis, daar waarschuwde de reisleider van tevoren al voor. We gaan dertien campings langs in drieëndertig dagen. Het was constant inpakken en wegwezen!" Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. We zijn er Bijna! is vanaf dinsdag 16 augustus iedere week om 21.20 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je iedere uitzending van We zijn er Bijna! terugkijken via Gids.tv.
TV :
Deelnemers nieuw seizoen We zijn er Bijna! gewaarschuwd: "Inpakken en wegwezen"

Nieuw seizoen
Volgens Martine kunnen we ons opnieuw opmaken voor een mooi seizoen: "Het was een behoorlijk pittige reis, daar waarschuwde de reisleider van tevoren al voor. We gaan dertien campings langs in drieëndertig dagen. Het was constant inpakken en wegwezen!"

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. We zijn er Bijna! is vanaf dinsdag 16 augustus iedere week om 21.20 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je iedere uitzending van We zijn er Bijna! terugkijken via Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV