De Luizenmoeder aflevering 8 gemist: Anton blij met Ramadammadoendan

De Luizenmoeder aflevering 8 gemist: Anton blij met Ramadammadoendan

De Luizenmoeder aflevering 8 gemist: Anton blij met Ramadammadoendan Directeur Anton is blij met het verloop van het feest Ramadammadoendan op basisschool De Klimop. Na het gedoe met Volkert is het ramadanfeestje in aangepaste vorm georganiseerd. Anton zegt dat Amir en Esma de lekkerste 'harakiri' ooit hebben gemaakt. Bekijk hier De Luizenmoeder aflevering 8. De Luizenmoeder is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv. De Luizenmoeder aflevering 8: Anton aan het kruis Bekijk deze video » De Luizenmoeder aflevering 8 gemist: Anton plant ramadanfeest Bekijk deze video »
TV

Directeur Anton is blij met het verloop van het feest Ramadammadoendan op basisschool De Klimop. Na het gedoe met Volkert is het ramadanfeestje in aangepaste vorm georganiseerd. Anton zegt dat Amir en Esma de lekkerste 'harakiri' ooit hebben gemaakt. Bekijk hier De Luizenmoeder aflevering 8.

De Luizenmoeder is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Luizenmoeder aflevering 8 gemist: Anton blij met Ramadammadoendan of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: feest, basisschool, tv-serie, gemist, ramadan, npo, klas, menu, serie, luizenmoeder, npo 3, avrotros, de luizenmoeder, terugkijken, de klimop, directeur anton

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.