Ode aan het Grachtenfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ode aan het Grachtenfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ode aan het Grachtenfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending Al bijna 25 jaar komen jonge muzikanten uit de hele wereld naar onze hoofdstad om muziek te maken. Dieuwertje Blok presenteert een vrolijke en magische muziekavond in Amsterdam. MuziekwandelingEen filmische muziekwandeling door onze hoofdstad, opgenomen in de avond en nacht. Het programma, dat wordt ingeleid door Blok, brengt een ode aan jong muziektalent, het Grachtenfestival en de stad Amsterdam. TalentWe zien jong talent uit de jazz en klassieke muziek, dat op bijzondere plekken in Amsterdam muziek maakt. We zien onder meer Robbrecht Van Cauwenberghe, Cinco en Clave, Diana Dzhabbar Trio en Nikola Meeuwsen. Bekijk ook Zien: Tijl Beckand maakt indruk als dirigent van de negende symfonie van Beethoven Bekijk deze video » Prinses Margriet en neef Bernardo op Prinses Christina Concours, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Al bijna 25 jaar komen jonge muzikanten uit de hele wereld naar onze hoofdstad om muziek te maken. Dieuwertje Blok presenteert een vrolijke en magische muziekavond in Amsterdam.

Muziekwandeling
Een filmische muziekwandeling door onze hoofdstad, opgenomen in de avond en nacht. Het programma, dat wordt ingeleid door Blok, brengt een ode aan jong muziektalent, het Grachtenfestival en de stad Amsterdam.

Talent
We zien jong talent uit de jazz en klassieke muziek, dat op bijzondere plekken in Amsterdam muziek maakt. We zien onder meer Robbrecht Van Cauwenberghe, Cinco en Clave, Diana Dzhabbar Trio en Nikola Meeuwsen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV