Frank over vechtscheiding: Rogier eist 10.000 euro alimentatie per maand

Frank over vechtscheiding: Rogier eist 10.000 euro alimentatie per maand

Frank en Rogier gingen twee jaar geleden uit elkaar, maar de Paleis voor een prikkie-sterren zijn nog steeds verwikkeld in een vechtscheiding. De twee hebben over en weer met modder gegooid en Rogier heeft onder meer de hele boekhouding van zijn ex openbaar gemaakt. Deze week moeten de twee voor de rechter verschijnen en Frank heeft laten weten dat Rogier maar liefst 10.000 euro per maand aan alimentatie eist...

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Frank</em> over vechtscheiding: <em>Rogier</em> eist 10.000 euro alimentatie per maand Frank en Rogier gingen twee jaar geleden uit elkaar, maar de Paleis voor een prikkie-sterren zijn nog steeds verwikkeld in een vechtscheiding. De twee hebben over en weer met modder gegooid en Rogier heeft onder meer de hele boekhouding van zijn ex openbaar gemaakt. Deze week moeten de twee voor de rechter verschijnen en Frank heeft laten weten dat Rogier maar liefst 10.000 euro per maand aan alimentatie eist... Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in Paleis Voor Een Prikkie: Frank en Rogier maken ruzie om de groene sticker Bekijk deze video » Shownieuws: is de vechtscheiding van Frank en Rogier eindelijk voorbij? Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV