Logo Extinction Rebellion op brandende auto, actiegroep weet van niks

Logo Extinction Rebellion op brandende auto, actiegroep weet van niks

Extinction Rebellion zegt niets te weten van de autobrand in Nuland, Noord-Brabant. Meerdere auto's zijn helemaal uitgebrand en een pand is behoorlijk beschadigd, op een auto was groot het logo van de milieugroep gespoten. De actiegroep zegt van niets te weten en distantieert zich van deze brandstichting.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Logo <em>Extinction Rebellion</em> op brandende auto, actiegroep weet van niks Extinction Rebellion zegt niets te weten van de autobrand in Nuland, Noord-Brabant. Meerdere auto's zijn helemaal uitgebrand en een pand is behoorlijk beschadigd, op een auto was groot het logo van de milieugroep gespoten. De actiegroep zegt van niets te weten en distantieert zich van deze brandstichting. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Ik woke van jou: ME dreigt vastgeketende actiegroep Extinction Rebellion op te pakken Bekijk deze video » Protest bij minister Christianne van der Wal was een 'topactie', volgens Farmers Defence Force (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV