Dames in rep en roer in B&B Vol Liefde: 'Petra, Hans gaat op z’n knieën!'

Dames in rep en roer in B&B Vol Liefde: 'Petra, Hans gaat op z’n knieën!'

In B&B Vol Liefde zien de dates van Hans een opvallend verschijnsel als ze uit het raam naar buiten kijken. “Petra, Hans gaat op z’n knieën!”, wordt er gegild. Hans is druk bezig met de caravan van Marion. “Ik vond hem wel heel galant”, reageert Marion. “Ondanks dat het heel gezellig was tijdens het eten heeft hij toch even de pootjes uitgedraaid van mijn caravan. Eerlijk is eerlijk, dat is best wel heel vervelend als je net een borreltje op hebt…”

Bekijk de video van B&B Vol Liefde hieronder.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Dames in rep en roer in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Petra, Hans gaat op z’n knieën!' In B&B Vol Liefde zien de dates van Hans een opvallend verschijnsel als ze uit het raam naar buiten kijken. “Petra, Hans gaat op z’n knieën!”, wordt er gegild. Hans is druk bezig met de caravan van Marion. “Ik vond hem wel heel galant”, reageert Marion. “Ondanks dat het heel gezellig was tijdens het eten heeft hij toch even de pootjes uitgedraaid van mijn caravan. Eerlijk is eerlijk, dat is best wel heel vervelend als je net een borreltje op hebt…” Bekijk de video van B&B Vol Liefde hieronder. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol Liefde: Petra wil de kamer van Anne-Marie en is niet blij Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Hans vindt 'bejaardentreintje' helemaal niets Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV