Was Mark Rutte boos vanwege deelname Klaas Dijkhoff aan De slimste mens?

Was Mark Rutte boos vanwege deelname Klaas Dijkhoff aan De slimste mens?

Klaas Dijkhoff vertelt in De slimste mens: all stars over zijn eerste deelname aan de kennisquiz. Destijds was hij nog staatssecretaris en toen was er ook al een asielcrisis. Philip Freriks heeft gehoord dat Mark Rutte er de pest in had omdat hij niet bereikbaar was door de opnames. Volgens Dijkhoff is dit verhaal ‘bijna waar’.

Bekijk het fragment van De slimste mens: all stars hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2, De slimste mens: all stars is te streamen via NPOStart. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Was Mark Rutte boos vanwege deelname Klaas Dijkhoff aan <em>De slimste mens</em>? Klaas Dijkhoff vertelt in De slimste mens: all stars over zijn eerste deelname aan de kennisquiz. Destijds was hij nog staatssecretaris en toen was er ook al een asielcrisis. Philip Freriks heeft gehoord dat Mark Rutte er de pest in had omdat hij niet bereikbaar was door de opnames. Volgens Dijkhoff is dit verhaal ‘bijna waar’. Bekijk het fragment van De slimste mens: all stars hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2, De slimste mens: all stars is te streamen via NPOStart. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Video: Rob Goossens vertelt wie zijn favoriete deelnemer De Slimste Mens is Bekijk deze video » De slimste mens: Maarten van Rossem over het geheim van goede friet Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV