Raymond van Barneveld stopt - of niet?

Raymond van Barneveld stopt - of niet?

Darter Raymon van Barneveld hield de gemoederen deze week flink bezig. Na twee blamerende nederlagen in Ahoy Rotterdam kondigde hij in een emotioneel interview aan te stoppen - om daar een dag later weer op terug te komen. Reden genoeg voor Makkelijk Scoren om de darter eens te behandelen met de nodige satire.

Slechte periode
Om er even lekker in te komen beginnen de heren van Makkelijk Scoren met een compilatie van interviews met Van Barneveld. Hij zit al een tijdje in een mindere periode en dat is aan de hand van de interviews duidelijk te zien. Hij besloot nog één keer in Ahoy te spelen, maar daar ging het dus helemaal mis: hij verloor met 7-1 van Daryl Gurney en een avond later met dezelfde cijfers van landgenoot Michael van Gerwen.

Ode
En omdat Van Barneveld zijn afscheid heeft aangekondig, heeft Makkelijk Scoren een eerbetoon aan Nederlands grootste darter aller tijden gemaakt. Het filmpje wordt ingestart, maar al snel weer afgekapt. 'Ho ho, jongens, Ahoy was niet zijn afscheid hè. Hij gaat nog door tot het eind van het jaar, hij wil het WK nog spelen.' Het filmpje wordt toch opnieuw ingestart, en zo gaat dat even door. Want: stopt hij nou wel of niet?

Makkelijk Scoren is elke zondag om 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.

<em>Raymond van Barneveld</em> stopt - of niet? Darter Raymon van Barneveld hield de gemoederen deze week flink bezig. Na twee blamerende nederlagen in Ahoy Rotterdam kondigde hij in een emotioneel interview aan te stoppen - om daar een dag later weer op terug te komen. Reden genoeg voor Makkelijk Scoren om de darter eens te behandelen met de nodige satire. Slechte periodeOm er even lekker in te komen beginnen de heren van Makkelijk Scoren met een compilatie van interviews met Van Barneveld. Hij zit al een tijdje in een mindere periode en dat is aan de hand van de interviews duidelijk te zien. Hij besloot nog één keer in Ahoy te spelen, maar daar ging het dus helemaal mis: hij verloor met 7-1 van Daryl Gurney en een avond later met dezelfde cijfers van landgenoot Michael van Gerwen. Raymond van Barneveld in tranen bij laatste wedstrijd in Premier League Darts Bekijk deze video » OdeEn omdat Van Barneveld zijn afscheid heeft aangekondig, heeft Makkelijk Scoren een eerbetoon aan Nederlands grootste darter aller tijden gemaakt. Het filmpje wordt ingestart, maar al snel weer afgekapt. 'Ho ho, jongens, Ahoy was niet zijn afscheid hè. Hij gaat nog door tot het eind van het jaar, hij wil het WK nog spelen.' Het filmpje wordt toch opnieuw ingestart, en zo gaat dat even door. Want: stopt hij nou wel of niet? Makkelijk Scoren is elke zondag om 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Raymond van Barneveld stopt - of niet?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Raymond van Barneveld stopt - of niet? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier