Nienke Brinkman wint brons bij marathon op EK Atletiek: bekijk de samenvatting

Nienke Brinkman wint brons bij marathon op EK Atletiek: bekijk de samenvatting

Bekijk hier waar je het EK atletiek in München live op tv en online kunt kijken

Nienke Brinkman heeft maandag op het EK Atletiek een bronzen medaille in de wacht gesleept. De 28-jarige atlete kwam maandag in München bij de marathon voor vrouwen heel knap als derde over de finish.

Bekijk in de NOS-video hieronder de samenvatting van de marathon voor vrouwen op het EK Atletiek.

Het EK atletiek is van maandag 15 tot en met zondag 14 augustus te zien bij de NOS. De hoogtepunten van het toernooi zijn te zien op tv en online bij NOS.nl.

<em>Nienke Brinkman</em> wint brons bij marathon op EK Atletiek: bekijk de samenvatting Bekijk hier waar je het EK atletiek in München live op tv en online kunt kijken Nienke Brinkman heeft maandag op het EK Atletiek een bronzen medaille in de wacht gesleept. De 28-jarige atlete kwam maandag in München bij de marathon voor vrouwen heel knap als derde over de finish. Bekijk in de NOS-video hieronder de samenvatting van de marathon voor vrouwen op het EK Atletiek. Het EK atletiek is van maandag 15 tot en met zondag 14 augustus te zien bij de NOS. De hoogtepunten van het toernooi zijn te zien op tv en online bij NOS.nl. Zien: Sifan Hassan wint GOUD op 10.000 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Anouk Vetter wint zilver op meerkamp bij WK atletiek in Oregon (video) Bekijk deze video »
Sport :
Nienke Brinkman wint brons bij marathon op EK Atletiek: bekijk de samenvattingActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV