Nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden start 29 augustus: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden start 29 augustus: bekijk eerste beelden

Fans van Goede Tijden, Slechte Tijden zitten al even in spanning, hoe gaat het verder met de soapies na de spannende zomercliff? Zo is het de grote vraag hoe het verder gaat met Shanti en haar baby, wat Stefano voor snode plannen heeft, of Saskia vreemdgaat en of Julian de gevangenis in moet... Kortom, het wordt tijd voor een update en in de eerste beelden van het nieuwe seizoen krijg je al een voorproefje...

Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van GTST in de video van RTL Boulevard hieronder.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em> start 29 augustus: bekijk eerste beelden Fans van Goede Tijden, Slechte Tijden zitten al even in spanning, hoe gaat het verder met de soapies na de spannende zomercliff? Zo is het de grote vraag hoe het verder gaat met Shanti en haar baby, wat Stefano voor snode plannen heeft, of Saskia vreemdgaat en of Julian de gevangenis in moet... Kortom, het wordt tijd voor een update en in de eerste beelden van het nieuwe seizoen krijg je al een voorproefje... Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van GTST in de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Babette van Veen over onverwachte terugkeer GTST: "Heb een heel afscheid gehad" Bekijk deze video » Cliffhanger GTST 2022: Alles gaat fout tijdens de bevalling van Shanti Bekijk deze video »
Serie :
Nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden start 29 augustus: bekijk eerste beeldenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV