Zien: Katja Schuurman en dochter Sammie touren langs westkust van Amerika

Zien: Katja Schuurman en dochter Sammie touren langs westkust van Amerika

Katja Schuurman en haar 12-jarige dochter Sammie kunnen weer een activiteit van hun bucketlist afvinken. De twee zijn in een camper door de westkust van Amerika aan het cruisen. Op Instagram deelt Schuurman de meest jaloersmakende beelden met haar volgers.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Katja Schuurman</em> en dochter <em>Sammie</em> touren langs <em>westkust van Amerika</em> Katja Schuurman en haar 12-jarige dochter Sammie kunnen weer een activiteit van hun bucketlist afvinken. De twee zijn in een camper door de westkust van Amerika aan het cruisen. Op Instagram deelt Schuurman de meest jaloersmakende beelden met haar volgers. Tekst gaat verder onder de video. Katja Schuurman & Sammie in de USA"Zo blij word ik van touren!", schrijft Katja bij een foto waarop ze het enorme gevaarte bestuurt. Ook zet ze haar dochter Sammie in het zonnetje: "Podjandriedubbeltjes wat hou ik veel van jou! Met je ogen. En je lach. En je grapjes. (...) Dank je wel dat ik jouw mama mag zijn lieve Sammie!" Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Katja Schuurman in Boerderij van Dorst over paddo's: "Echt een fantastische uitvinding" Bekijk deze video » Katja Schuurman: 'Zo springt die pad in mijn decolleté' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Katja Schuurman & Sammie in de USA
"Zo blij word ik van touren!", schrijft Katja bij een foto waarop ze het enorme gevaarte bestuurt. Ook zet ze haar dochter Sammie in het zonnetje: "Podjandriedubbeltjes wat hou ik veel van jou! Met je ogen. En je lach. En je grapjes. (...) Dank je wel dat ik jouw mama mag zijn lieve Sammie!"

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV